Sally Carrera, în carne și oase!… cum s-ar zice

Porsche și Pixar au construit un 911 unicat, inspirat de personajul Sally din filmul de animație Cars. Bazat pe varianta actuală a unui 911 Carrera GTS, modelul poartă o serie de elemente personalizate care aduc aminte de popularul film, iar primul care ne-a atras atenția este vopseaua custom Sallybluemetallic.

Jantele cu 5 spițe, caracteristice modelelor Turbo ale versiunii 996, au fost reinterpretate pentru a se potrivi actualei generații 911, tapițeria mixtă cu piele pe lateralul scaunelor a primit un material textil special pentru centru, iar mici însemne care aduc aminte de film sunt întâlnite la tot pasul.

Într-o lucrare atât de minuțioasă, tatuajul nu avea cum să lipsească. 911 Sally Special este primul proiect de acest fel care a fost acceptat de Studiourile de Animație Pixar.

Mașina va fi vândută la licitație pe 20 august, iar încasările vor fi donate în scopuri caritabile, o parte pentru a susține tinerele femei prin organizația Girls Inc. și a doua USA for UNHCR (care suportă refugiații din Ucraina).

Viitorul proprietar va primi și un ceas cronograf creat de Porsche Design în colaborare cu Pixar, încă un set de roți Carrera Exclusive Design cu tot cu rastelul în care se păstrează, o carte ce prezintă dezvoltarea și producția, precum și schițe originale ale designerilor Shuichi Yamahashita și Bob Pauley.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.