BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses. Head Up Display pentru motocicliști

Ochelari cu afișaj digital. Head up display de purtat pe sub casca. Sau BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses, pe denumirea lor oficială.

Popularul head up display din industria auto își face loc și în lumea moto. Ochelarii vor afișa date elementare precum viteza de deplasare sau treapta selectată, plus indicații de bază ale navigației. Se conectează cu un smartphone prin bluetooth și aplicația pe care o cunoaștem deja, BMW Connected App. Setările se fac atunci când staționați dar, mici reglaje se pot face și prin intermediului deja clasicului joystick rotativ de pe motocicletele BMW.

Dincolo de partea de siguranță, ochelarii sunt proiectați să răspundă necesităților specifice motocicliștilor: să se potrivească mai multor tipuri de căști și anatomii indivduale și să fie confortabili atunci când sunt purtați o zi întreagă.

MW Motorrad ConnectedRide Smartglasses sunt disponibili în două mărimi: M pentru distanțe dintre pupile între 53 și 67 mm, L pentru intervalul 59-73 mm. Există un adaptor RX pentru a se regla acuitatea vizuală a dioptriilor de până la + / – 4.5.

Autonomia bateriei lithium-ion este de până la 10 ore, iar ochelarii funcționează de la temperaturi de -10˚ C până la +50˚ C.

Momentan, costul de achiziție se anunță a fi 690 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.