Yamaha Tricity 125 & 155: Practic și ușor de folosit, cu un stil reîmprospătat

Încă din 2014, Yamaha Tricity a atras mulți fani datorită stilului și siguranței pe care ți-o inspiră designul cu două roți în față. Pentru modelul din 2022, Yamaha a dotat îndrăgitul Tricity cu motoare noi de 125cmc și 155cmc EURO5 Blue Core, mai curate, mai rafinate și mai puternice, făcând din Tricity o soluție foarte ușoară și practică pentru oraș dar și mai prietenoasă cu mediul și cu plămânii noștri.

Datorită reglementărilor în vigoare, pentru Yamaha Tricity 125 este nevoie de permis din categoriile A, A1 sau A2 pentru a putea fi condus pe drumurile din România.

Conectivitatea bluetooth cu smartphone nu lipsește, care afișează cele mai importante notificări și în mod foarte convenabil Tricity vine echipat cu utilizare fără cheie prin acționarea unui buton atunci când avem cheia în buzunar ceea ce este o ușurare mai ales cand ai mănușile puse și ai uitat să scoți cheia. Prin MyRide app ai acces la multe alte informații despre scuter și o zonă de social media.

Noile motoare Blue Core care aduc o îmbunătățire a performanțelor și o reducere a noxelor. Tehnologia VVA (Variable Valve Actuation) pentru distribuție variabilă oferă un răspuns bun la accelerație pe o plajă mai mare de turații, menținând consumul redus de combustibil.

O inovație pe care o găsim pe Tricity este o unitate de control pe 32 biți a SGCU (Starter Generator Control Unit) care gestionează latura electrică a motorului, de la aprindere și alimentare la sistemul Start&Stop. Acest SGCU controlează modul în care funcționează noul alternator – demaror (2 în 1) care este legat direct la arborele cotit, eliminându-se sunetele specifice pornirii.

Designul sistemului de direcție LMW (Leaning Multi Wheel) Ackermann este în mare parte același cu cel de pe NIKEN și Tricity 300, dar a fost optimizat pentru a oferi o senzație mai naturală în viraje.

Modificările aduse cadrului au adus prinderi noi ale motorului și un ampatament cu 60 mm mai lung decât cel al modelului anterior. Cum suspensia spate a fost și ea revizuită, cele două amortizoare având acum o cursă de până la 90 mm, Tricity oferă mai multă stabilitate și confort. Pedala de frână activează sistemul de frânare combinate (UBS) care distribuie automat forța de frânare între față și spate.

Yamaha pune la dispoziție o gamă variată de accesorii precum portbagaje, parbrize, șorțuri dar și îmbrăcăminte în stilul Tricity de oraș inclusiv jachete și mănuși de călărie aprobate CE, plus o gamă de tricouri, hanorace, șepci de baseball și multe altele pentru bărbați, femei și copii.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.