Yamaha XSR 125 Legacy: ediție cu accente retro

Yamaha a pregătit o ediție specială a popularului model XSR 125. Noua variantă face o puternică trimitere vizuală la motocicletele Yamaha din anii ’70 prin coloristica abordată.

Dungile de vopsea aurie care decorează rezervorul negru par preluate dintr-o poster vechi și anunță sus și tare alături de jantele spițate și vopsite auriu că este vorba de noua iterație. Yamaha a ales să livreze motocicleta echipată cu pneuri Metzeler Karoo, atât pentru profilul lor cramponat care aduce un plus de aer retro cât și pentru versatilitatea lor. Capacul de protecție al tobei finale realizat din aluminiu diferă de cel negru al variantei standard și scoate în evidență evacuarea, în loc să o mascheze, amintind în treacăt de vremurile în care se purtau evacuările cromate.

Tehnic, motocicleta folosește același motor îndrăgit de public și cunoscut de la modelul MT-125. Puterea de 11 kW este la limita superioară a categoriei A1, iar distribuția variabilă, rar întâlnită în această categorie asigură un plus de performanță pe întreaga plajă de turații. Până să apuci să o conduci și să te convingi că este o motocicletă modernă, farul LED, bordul LCD și furca inversată te vor readuce vizual în prezent.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.