Honda inaugurează un showroom moto în centrul Bucureștiului: Asko Group

După ce anul trecut Honda Moto a depășit pentru prima oară pragul de 1.000 de unități vândute într-un an în România, iată că în 2023 extinde rețeaua cu un nou showroom Asko Group pentru a răspunde cererii în creștere venite din partea clienților din București și împrejurimi. 

Amplasarea noului showroom în zona Dorobanți subliniază unul dintre obiectivele principale Honda în România, și anume dezvoltarea mobilității urbane. Scuterele de 125 cmc au devenit tot mai populare, și trebuie să recunoaștem că programele de tipul Rabla au contribuit la acest lucru. Încă așteptăm o aliniere legislativă cu țările din vestul Europei în ce privește conducerea scuterelor de 125 cmc cu permis categorie B pentru a vedea o deblocare semnificativă a traficului urban.

Asko Group este un partener Honda de tradiție, fiind și primul dealer de automobile de marcă din România, începând din 2006. Clienții se pot aștepta la servicii de consiliere pentru vânzare și servicii post vânzare competitive și la standarde înalte de calitate, specifice mărcii Honda.

Asko Group oferă clienților de motociclete Honda și servicii post-vânzare în cadrul service-ului autorizat de marcă, situat la adresa Șoseaua de Centură, nr. 57, Chiajna, lucrările fiind efectuate de mecanici certificați internațional Honda.

Date de contact:

Showroom: Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48

Service: Șoseaua de Centură, nr. 57, Chiajna

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.