Yamaha R125 – Cu gândul la zecimile de secundă

A 4-a generație Yamaha R125 împrumută designul proaspătului R7, cu luminile de zi specifice și lupa farului centrală, și oferă o serie de noutăți menite să facă motocicleta mai performantă pe circuitele de viteză și mai sigură pe stradă. Clema triplă superioară inspirată de la modelul R1 și blocurile de comenzi au rol estetic, dar sunt binevenite.

Ecranul TFT de 5 inci oferă indicator pentru schimbarea treptelor la o turație prestabilită (reglabilă) și turometru liniar (bară) pentru o citire mai ușoară și mai rapidă. Pe lângă conectivitate bluetooth cu smartphone și posibilitatea primirii notificărilor privind apeluri sau mesaje, sunt disponibile două teme pentru displayul digital: Street, cu vitezometrul ocupând locul central, și Track.

Modul Track afișează central timpul pe turul de circuit și are o memorie pentru 25 de ture.

R125 va avea traction control, care crește nivelul de siguranță funcționând alături de ambreiajul asistat și cu patinare controlată, și cablaj din fabrică pentru instalarea mai ușoară a unui quick shifter opțional.

Michelin Pilot Street vor fi pneurile din echiparea standard, cu dimensiuni de 100/80-17 pe roata față și 140/70-17 pe cea spate.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.