Far LED, electronică și culori noi pentru roadsterul BMW R1250R

Farul LED cu deja binecunoscute lumini de zi va fi prezent în echiparea standard. Opțional se poate alege funcția adaptivă, care include LED-uri suplimentare ce se aprind la un unghi de înclinare de peste 7º și la peste 10 km/h.

Varianta Sport poartă coloristica albastru-alb și oferă la pachet și capacul monopost ce înlătură șaua pasagerului. Cealaltă versiune specială de culori este Triple Black, la care este de la sine înțeles ce presupune.

În standard vor fi BMW Integral ABS Pro (ia în calcul unghiul de înclinare) și Dynamic Brake Control (pe lângă frâna de motor atent controlată, sistemul împiedică accelerarea accidentală în timpul frânărilor de urgență). Dynamic Traction Control este și el inclus în echiparea de bază, la fel și un mod nou de condus , denumit „ECO”. Acesta oferă un răspuns mai cumpătat al accelerației și afișează informații despre eficiență direct pe bord.

Motorul de 1.254 cmc și 136 CP animează roadsterul ca și până acum. Distribuția variabilă ShiftCam înseamnă cuplu și putere livrate liniar, și omniprezent am putea completa, plus consum și emisii controlate cu precizie.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.