Noile Yamaha XMAX sunt mai dinamice și conectate

Noutățile sunt clare: ecrane TFT color de 4,2 și 4,3 inci în funcție de variantă, navigație Garmin cu indicații afișate în bord (variantele Tech Max), faruri LED duble ce formează litera X și stopuri după același principiu, plus o șa redesenată.

Cele mai populare scutere sport din Europa adoptă un design mai radical, cu toate elementele ce sugerează sportivitate scoase în evidență. Anumite unghiuri amintesc de motociclete.

Schimbările aduc carenaje noi și mici retușuri care îmbunătățesc ergonomia, unul dintre ele fiind forma sculptată în partea din față a șeii care permite conducătorilor să ajungă mai ușor cu picioarele pe sol. Variantele Tech MAX oferă o șa mai bine profilată și scoasă în evidență prin stilul ce imită pielea și cusăturile colorate.

XMAX Tech MAX (300 și 125) sunt disponibile în schema de culori exclusivistă Tech Max, vin cu un TFT color de 4,2 inci cu mai multe teme disponibile. Acesta pemite atât afișarea indicațiilor sistemului de navigație Garmin, după ce se realizează conectarea în aplicația MyRide, cât și afișarea pe bord a notificărilor specifice unui smartphone (e-mail, mesaje, muzică etc.). Bordul de 4,2 inci este completat de un ecran LCD de 3,2 inci, montat deasupra, care afișează informațiile esențiale de condus.

Variantele standard XMAX (300 și 125) primesc un bord TFT de 4,3 inci, fără navigația Garmin, pe care pot fi afișate notificările tipice unui smartphone după conectarea în aplicația MyRide.

Dotările precum keyless și parbrizul reglabil vor fi duse mai departe de la modelul actual, la fel și posibilitatea de a depozita două căști integrale sub șa.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.