Yamaha Tracer 7 și 7 GT vor fi și mai plăcut de condus

Yamaha Tracer 7 și Tracer 7 GT au primit o serie de îmbunătățiri pentru a le face și mai versatile și plăcute de condus. Dar săptămâna trecută capul de afiș în materie sport touring a fost ținut de Tracer 9GT+ cu noul lui radar, frânarea asistată și suspensia semi activă.

Tracer 7 și Tracer 7 GT primesc în 2023 o furcă față revizuită, reglată pentru a oferi o ținută de drum mai echilibrată pe o plajă mai mare de situații, și frâne față cu discuri mărite, de 298 mm. Ambele vor avea preinstalat cablajul pentru quick shifter pentru ca instalația ulterioară să se facă cât mai simplu.

Ecranul TFT de 5 inci anunțat deja pe modelele de anul viitor va fi prezent și la Tracer 7. Și cu el toată conectivitatea smartphone care, prin intermediul aplicației MyRide, poate afișa notificări precum apreluri, mesaje sau e-mailuri pe displayul din bord.

Tracer 7 GT, în particular, va avea un parbriz mai înalt cu 92 mm și mai lat cu 70 mm, care promite să îmbunătățească protecția împotriva vântului și intermperiilor, o șa cu design special și zone cu densitate diferită pentru mai mult confort, tank pad-uri laterale și suportul spate pentru topcase (oferă și mânere cu priză mai bună pentru pasager).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.