Ediții centenare BMW R18 și R nineT

100 de ani BMW marcați prin ediții speciale R18 și R nineT. Seriile sunt limitate la 1923 de unități din fiecare model pentru a scoate în evidență anul în care apărea prima motocicletă BMW (R32, lansată în septembrie 1923). 

Cupru, nichel și un strat de crom. Această finisare cunoscută pentru excelenta sa durabilitate și aspectul de oglindă, care devenise o practică comună pe la sfârșitul anilor ’20 ai secolului trecut, este readusă în atenție prin aceste două modele. Rezervoarele lor îmbină suprafața cromată cu vopseaua aplicată într-un gradient demn motociclete custom unicat. Două linii albe de vopsea care urmăresc conturul rezervoarelor accentuează aspectul clasic.

Ambele variante au fost personalizate cu multiple elemente din seria Option 719, începând de la capacele motorului frezate din blocuri întregi de material până la scărițe, manete sau oglinzi speciale. Șeile ambelor modele folosesc o tematică bicoloră, negrului alăturându-i-se nuanța aceasta de roșu – oxblood.

Modelele din gama Heritage, adică versiuni ale modelelor de bază R18 și R nineT, au rămas singurele din gamă care folosesc motoare răcite cu aer. Prețurile de pornire în România sunt 24.950 euro cu TVA pentru R18 100 years, respectiv 20.550 euro cu TVA pentru R nineT 100 years.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.