Licence to thrill: ediție specială Triumph la 60 ani de Bond

Pe 7 octombrie 1962 avea premiera în cinematografele din lumea întreagă Dr. No, primul film al seriei Bond, avându-l pe Sean Connery în rolul agentului 007. Astăzi, Triumph aduce un omagiu popularei serii cu o ediție limitată de 60 de unități Speed Triple 1200 RR Bond Edition. Cum era de așteptat, acestea sunt deja vândute.

Cea mai mare zonă personalizată este rezervorul. Pe suprafața acesrtuia au trecute, folosind fonturile originale, titlurile celor 25 de filme Bond. Carena frontală poartă urmele unor ghinturi fictive, amintind de una dintre cele mai cunoscute deschideri de film din cinematografie. O plăcuță cu numărul de serie și semnătura CEO-ului Triumph, Nick Bloor, certifică autenticitatea.

Legat strict de performanță, amintim cei 180 CP, furca cu amortizoare semi active și pleiada de ajutoare electronice. Numărul decibelilor nu face parte din cifrele de performanță, dar cu siguranță este un bun indiciu al acesteia.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.