BRP pregătește două Can-Am electrice

BRP pregătește două noi motociclete Can-Am complet electrice, numite Origin și Pulse. Detalii tehnice complete vor fi anunțate peste un an (în august 2023 Cam-Am împlinește 50 ani), iar lansarea pe piață este așteptată pentru mijlocul anului 2024. Ambele vor fi animate de soluțiile tehnologice Rotax E-Power.

Pulse va aduce avantajele unui motor electric în scenariul urban, iar Origin face o trimitere clară la rădăcinile off road ale brandului. Pentru cei mai puțin familiarizați cu marca, Can-Am a intrat în istoria moto construind niște motociclete foarte puternice de cross/enduro (la acea vreme stilurile semănau).

Aducem aminte și faptul că BRP a cumpărat în 2019 Alta Motors, achiziție care a inclus anumite proprietăți intelectuale, patente de invenție precum și bunuri fizice. Au anunțat încă de pe atunci că nu se dorește repunerea pe picioare a mărcii. Putem spune totuși că ne bucură faptul că revoluția electrică pe care a adus-o Alta în lumea motocross-ului nu s-a pierdut complet; și că un producător precum Can-Am intră în lumea motocicletelor electrice.

Foto: BRP

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.