Parfum de Moto GP: KTM RC 8C

A doua generație KTM RC 8C este un instrument de precizie înrudit cu monoposturile din Clasa Regină. Sunt disponibile 200 de bucăți pentru 2023. Toate construite manual. Și toate vândute deja, după cum se întâmplă de obicei cu astfel de ediții.

142 kg la gol și 135 CP. Plus toate bunătățile pe care le visezi atunci când vrei o motocicletă de curse: unghiurile jugului și triplei sunt reglabile, la fel ca răspunsul etrierilor Stylema de la Brembo, cele mai avansate suspensii WP Pro, electronică reglabilă în funcție de ambiție sau aptitudine, și să nu uităm de bordul specific competițiilor. Cadrul realizat cu performanța ca prim scop a fost dezvoltat împreună cu Krämer Motorcycles.

Proiectată ca o motocicletă de curse, totul este gândit să fie accesat, reglat sau înlocuit rapid.

Motorul de 889 cmc are doi cilindri paraleli, livrează 135 CP la 11.000 și 98 Nm la 8.250 rpm. Inspirația din motorsport devine clară când faci un rezumat al construcției: pistoane cu doar 2 segmenți, biele și supape din titan, cilindri fără cămăși pentru o răcire mai bună și carter din două bucăți turnate sub presiune.

Evenimentul de lansare anunțat de KTM va fi rezervat pentru 30 de clienți care vor avea la dispoziție Circuitul Ricardo Tormo. Alături de ei vor fi foști piloți de Grand Prix pentru a le arăta secretele pistei din Valencia și a-i ajuta să dezlege abilitățile motocicletei. Echipele tehnice de la KTM se vor îngriji de reglajele suspensiei și ale motorului.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.