Yamaha MT-07 și MT-125: mai conectate, din 2023

În 2023 Yamaha MT-07 și MT-125 vor primi bord TFT și conectivitate smartphone, printre altele. MT-07 va avea un ecran TFT color de 5 inci cu două teme disponibile (Street – aspect modern cu instrumente tipic digitale, Touring – clasic cu aspect ce imită indicatoare analogice), iar conectivitatea smartphone se va realiza prin aplicația MyRide.

Tehnic, MT-07 va dispune de o pregătire electronică din fabrică pentru montarea unui quickshifter. Pe scurt, instalarea va fi simplificată, devenind aproape un fel de plug & play. MT-07 va exista și într-o versiune Pure, care este pur și simplu modelul actual 2022, produs în continuare fără schimbări. Ne așteptăm ca această versiune să fie oferită la un preț mai atractiv.

MT-125 va primi același TFT color de 5 inci ca și MT-07, dar va avea o singură temă pentru display, cea Street. Mezinul MT va beneficia și de sistem de control al tracțiunii, care va aduce un nivel în plus de siguranță. Va completa ambreiajul asistat și cu alunecare limitată care împiedică blocarea roții spate la decelerări puternice pe suprafețe cu aderență precară. Acest tip de ambreiaj este prezent și la actualul model.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.