Triumph și Gibson: 1959 Legends Customs Edition

Ediții unicat pentru The Distinguished Gentleman’s Ride 2022: Triumph și Gibson pregătesc o chitară și o motocicletă special pentru parada din 22 mai. Sărbătorind rezonanța anului 1959, proiectul alătură două produse cu o puternică încărcare istorică a fiecărui brand: un Gibson Les Paul Standard 1959 și un Bonneville T120 1959.

1959 Les Paul Standard Reissue este mai mult decât un tribut, este o clonă autentică a clasicului, de la finisajul ars de soare (sau, după preferințe, Iced Tea Burst) și aspectul general până la tonul devenit trademark. Logo-ul Triumph este plasat în câteva locuri pentru a sublinia acest parteneriat, gâtul chitarei sau spatele ei afișând sigla producătorului britanic. Produse între 1958 și 1960, Gibson Les Paul Standards sunt printre cele mai căutate și prețuite chitare din lume, iar modelul 1959 (doar 650 produse) are un statut legendar, fiind adoptat rapid de multe nume sonore precum Jimmy Page, Keith Richards, Eric Clapton, Jeff Beck, Duane Allman, Mike Bloomfield, Billy Gibbons, Joe Perry, Slash, Joe Bonamassa, Rick Nielsen și Jason Isbell, ca să numim doar câțiva.

Echivalentul din prezent al lui Bonneville T120 este o motocicletă care combină stilul atemporal cu performanțe și materiale actualizate. Printre dotările de bază ale modelului de serie se numără jante de aluminiu, frâne Brembo, cruise control, moduri de condus și, desigur, twin-ul de 1200 cmc. Modelul ediției 1959 poartă o culoare specială și multe elemente realizate și aplicate manual în workshopul uzinei Triumph. Se observă ușor semnătura colaborării și logoul Gibson pe componentele importante precum capacul rezervorului și rezervorul vopsit manual, aripa față sau capacul alternatorului. Iar șaua lucrată manual prezintă mici buzunare pentru pene de chitară.

Create pentru a ajuta The Distinguished Gentleman’s Ride, și eforturile sale caritabile pentru sănătatea mentală a bărbaților și cancerului de prostată, motocicleta și chitare 1959 Legends vor fi oferite drept cel mai mare premiu pentru strângerea de fonduri din acest an. În 2022, parada DGR se va ține pe 22 mai.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.