Noul showroom Paul Moto din Timișoara

Porți deschise și petrecere de casă nouă la noul showroom multimarcă Paul Moto din Timișoara, aflat în Calea Lugojului nr. 11-15. La invitația Yamaha România, am fost să vizităm noul spațiu ce măsoară peste 1.000 m2 și găzduiește game aproape complete pentru cele două mărci principale ale dealerului, Honda și Yamaha. Pe lângă ele se găsesc și modele populare ale altor mărci, astfel că oricine ajunge aici va avea ocazia să intre într-un fel de mini salon moto, putând urca pe orice motocicletă disponibilă în showroom. Și sunt destule, inclusiv Triumph, Benelli sau cele din grupul Piaggio. Cu atât de multe înălțimi, gabarite și ergonomii disponibile se va lămuri orice întrebare legată de potrivire. Și e bine de știut că pe lângă zona în care sunt expuse motocicletele și celelalte vehicule, există un spațiu mai mare dedicat service-ului. 

Noul sediu Paul Moto a apărut ca o creștere firească, atât din punctul de vedere al numărului de clienți cât și al evoluției pieței. Desigur că încă mai există cazuri în care cumpărăm cu inima, și este normal să existe aceste excepții dictate strict de pasiune, însă vremea în care se comandau motociclete după poze văzute pe internet a trecut de mult. În prezent, este cât se poate de normal să le găsești în showroom-uri. Mai mult, în mod constant sunt motociclete disponibile pentru test drive. Pe lângă asta, importatorii organizează evenimente în care aduc numeroase modele care nu sunt în stoc tocmai pentru a fi testate de doritori. Un exemplu în acest sens este caravana MT Tour. Organizată local de importatorul Motodynamics, aduce în câteva orașe din țară gama completă Master of Torque de la Yamaha.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.