Yamaha Ténéré 700 în 2023: conectivitate, ABS îmbunătățit și variantă A2

Yamaha Ténéré 700 și Ténéré 700 Rally Edition primesc în 2023 o serie de modificări, unele menite să o facă și mai abilă, altele gândite să o facă mai prietenoasă cu publicul tânăr.

Lista include o manetă de frână reproiectată, gândită să ofere mai multă rezistență în cazul căzăturilor ușoare, o nouă priză USB, semnalizatoare LED și pregătirea cablajului ce face instalarea unui quick shifter mai ușoară.

Noul TFT color de 5 inci, precum cel al versiunii World Raid, va avea două teme disponibile: Explorer, care face turația mai ușor de citit, și Street, variantă mai convențională ce imită instrumente de bord analogice, circulare. Acest nou TFT vine la pachet cu Communication Control Unit , ceea îi permite utilizatorilor realizarea conectivității cu un smartphone. Legătura cu motocicleta se realizează prin aplicația MyRide.

Cei cu experiență în off road vor fi încântați de faptul că la modelele Ténéré 2023 ABS-ul va avea 3 moduri de funcționare: ON, spate OFF și OFF complet. O altă caracteristică moștenită de la varianta World Raid.

Vestea bună pentru exploratorii cu permis A2 este că vor putea să-și înceapă aventurile la bordul Ténéré-ului 700. Modelul cântărește 204 kg și ar trebui să intimideze pe nimeni, luând în considerare masa similară de aproape 200 kg pentru multe modele adventure de 500 cmc. Versiunea A2 nu este disponibilă pentru Rally Edition.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.