La un pas de Superbike: Yamaha prezintă R1 GYTR

Dezvoltate special pentru pistă, R1 GYTR și GYTR Pro, beneficiază de o întreagă suită de piese dezvoltate de Yamaha pentru modele Yamaha, special pentru a fi implementate simplu și rapid, fără modificări, totul pentru a împinge limitele performanței în cele mai mici detalii. Piesele Genuine Yamaha Technology Racing (GYTR) folosesc cele mai avansate materiale, precum fibra de carbon sau genul de aluminiu folosit în industria aeronautică, pentru a face față celor mai exigente nevoi privind performanța și rezistența.

Conexiunea dintre activitățile întreprinse în motorsport și clienți este mai puternică acum decât a fost vreodată, iar conceptul GYTR PRO vine în întâmpinarea clienților care vor să scoată până la ultimul gram de performanță din modelul R pe care îl posedă, indiferent de indicativul pe care îl poartă (R3, R7, R6 sau R1).

Yamaha R1 GYTR Pro aduce o listă de 400 de repere din care poți alege pentru a regla și “ascuți” și mai mult această unealtă. Un prim exemplu în personalizarea de acest fel a fost R1 GYTR PRO VR46, oferit în 2021 lui Valentino Rossi, model care beneficia atât de dotări ale versiunii GYTR PRO, cât și a unor componente de la Brembo și Ohlins.

În lista GYTR PRO se regăsesc elemente precum basculă, rezervor cu capacitate mărită, subcadru din carbon, bord dedicat, electronică Marelli personalizată, ambreiaj, adaptoare Brembo care permit instalarea etrierilor pe furcile Ohnling FGR 400, amortizor de ghidon cu montare laterală, radiator sau sistem complet de evacuare Akrapovic. Lista completă cu accesorii GYTR PRO și prețurile respective va fi anunțată la sfârșitul anului.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.